logo_ocell   logo_espanta
QUI SOM  
HISTORIA  
ESCOLES  
CURSOS  
FIRES  
ESTIU  
 
ESCOLA D'ESTIU

 

ESCOLA D’ESTIU: TALLER DE LES ARTS

Es un projecte pedagògic destinat al gust i la comprensió de les arts visuals

Presentació

El “Taller de les Arts” s’inscriu dins l’associació cultural l’Espantaocells amb el desig de fomentar i difondre l’experiència creativa, i provocar canvis en la manera de mirar l’art.

El "Taller de les Arts" és una experiència multidisciplinar, que es desenvolupa durant el temps estival (Juliol) amb nens de Infantil i Primària.
La portem realitzant des de l’any 1997 amb diferents centres d’interès.
La nostra intenció, al crear aquest taller de les Arts l’Estiu del 1997, era i continua sent, el desig de trobar un lloc comú on la recerca experimental a través dels diferents àmbits artístics, proporcionés una altre manera de relacionar-se amb la descoberta i el coneixement. Un coneixement més a prop de l’emoció, dels sentits, de l’experiència creativa, i de l’expressió. És també, una manera d’acostar i donar a conèixer la visió artística als nens, i a través d’ells, a les famílies.

El “Taller de les Arts” (Escola d’Estiu), engloba especialistes del món del Teatre, la Dansa, la Poesia, la Música, les Arts Plàstiques i la Natura, per crear una programació d’un mes de durada i que es desglossa en 5 programes setmanals .  Laboratori d’experimentació on infants i adults s’endinsen en una temàtica determinada i l’observen, experimenten, analitzen, elaboren conclusions i creen, des d’una visió artística i lúdica que any rera any s’ha concretat en una acció de caràcter interdisciplinar, oberta al públic i sovint a la participació dels espectadors.
 
Alguns dels projectes realitzats en diferents edicions:
2010- 2009- “Arts, Animació i Cinema”. 2008-“Descobrim l’art del Segle XX” .  2007-“Redescobrim S. Feliu”. 2006 -“Art i Ciència”. 2005- “Any del llibre”. 2004- “L’Art,  un llenguatge Universal”. 2003-“El país de la Diversitat”. ...

  Ca n'Esteve - Carrer Creus, 85. 08182 Sant Feliu de Codines - Tel. 93 866 22 16 - 630 920 404

espantaocells@espantaocells.com